Ikke lenge igjen!

I dag har jeg hvert hos legen. Og jeg fikk henvisning til fysioterapi. Gleder meg noe sinnsykt til og komme i gang med behandlinga, og håper at det her kan bli bedre. Vet ikke hvordan det skal gå med meg om jeg ikke får klipt/ farget hår på lenge. Trenger noe for å slippe ut kreativiteten litt!
Nå er det seks dager til vi overtar leiligheten, siden klokka har blitt over tolv ;). Overtar leiligheten senest 12 Januar, og du kan tro jeg gleder meg.

Jeg leter jo som sagt etter nye interiør muligheter, men noen ting kommer jeg såklart til å bruke videre i den nye leiligheten.
Som feks denne lyskrona, som jeg har lyst til og ha over den nye spisestua vi skal kjøpe, men jeg lurer på å spraylakkere den hvit. Noen som har peil på hvordan lakk jeg skal bruke da?

Lurer på hvilke farger vi skal gå for videre, og jeg lurer på om vi skal gå for vanlige gardintyper, eller panelgardiner. Haha, når jeg sier at "Jeg lurer på hva vi" etc, så er det fordi at jeg står for interiøret, som veldig mange andre kvinner i mange hjem.

 

Denne sangen får meg til å tenke på sommer ♥

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits