Godt Nyttår!! Fullgåtte måneder.

Det er så mange gravide der ute som er så stolte over kroppen sin når de går gravide, og jeg blir misunnelig. Jeg savner kroppen jeg hadde. Ikke bare det at jeg har blitt feit, men det følger jo med en hel masse annet, som feks.. nå sitter jeg med masse smerter i ryggen, når jeg går/ står for lenge så får jeg vondt i skambeinet. Og det er ikke lett og være like blid hele tiden når du går med så mye smerter.
Jeg går ikke rundt og er grinete (føler jeg ;P), men jeg blir litt tilbaketrukket, og er heller litt for meg selv/ ikke sier så mye.. Godt og kunne ha mamma og syte litt til i hvertfall da, siden hun vet hvordan jeg har det :)

I Kveld så bestilte jeg faktisk time til 3D ultralyd hos Ultralydklinikken på Lysaker. Bestilte timen til 4 Februar, for da er det akkurat 3 måneder til terminen :).

Ett lite hjelpemiddel på hvordan man kan telle månedene i svangerskapet (mange som teller forskjellig, og glemmer at 1 måneden som regel har noen dager mer enn 4 uker.. Hadde vi delt hele året på det så hadde det plutselig ikke hvert ett år lenger (52 uker), men 48 uker). Denne kan i hvertfall hjelpe meg.

1 fullgått måned: 4 uker + 3 dager
2 fullgåtte måneder: 8 uker + 6 dager
3 fullgåtte måneder: 13 uker + 2 dager
4 fullgåtte måneder: 17 uker + 5 dager
5 fullgåtte måneder: 22 uker + 2 dager
6 fullgåtte måneder: 26 uker + 5 dager
7 fullgåtte måneder: 31 uker + 2 dager
8 fullgåtte måneder: 35 uker + 5 dager
9 fullgåtte måneder: 40 uker

Må si det er veldig godt å være over halveis!

Så med det samme så vil jeg ønske de som er innom denne bloggen ett godt nyttår, og takk for det gamle! Det beste som skjedde meg i år var vell det at jeg traff Marcus, og at vi nå venter en liten bebis ♥
♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

Én kommentar

Annki

02.jan.2011 kl.12:44

Offdå du kan trøsta dg me at alt dette går øve te slutt =P

Godt nyttår te dg å dine =P

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits