28 Desember 2010

I dag tok jeg egentlig tidlig kvelden, jeg så på klokka når den var 19.22, så sovnet jeg, MEN så våknet jeg av en som snorket så sinnsykt høyt, og prøvde å få liv i han, og si at "ey, du skal ikke kle av deg genseren og det du sovnet med", men nei, han var helt borte. Så etter å vridd meg mange ganger, så kom jeg til å tenke på Litago sjokolademelka vi hadde i kjøleskapet. Og da var det bare å stå opp, for ellers bare tenker jeg på den kua frem til jeg får drukket litt. Så nå sitter jeg her og pimper sjokolademelk, og blogger ;)

Ellers har jeg ikke bedrivet dagen med stort. Jeg har faktisk hvert inne i hele dag. Skal på jobb i morgen, og jobbe i 4 timer, gruer meg nesten litt. Og det er første gang jeg faktisk gruer meg litt til å dra på jobb, men er redd jeg skal få så vondt i kroppen igjen, men blir koselig å være på jobb i hvertfall :)

 

Så litt bilder av meg og Disney:
Tror Disney gleder seg til å flytte også, er så gulvkaldt i denne leiligheten, at hun blir ikke en hund. Vil bare opp i sofaen hele tiden. 15 dager igjen ♥

 

♥ Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

2 kommentarer

Hilde

28.des.2010 kl.22:03

Hehe så søt disney er! :) Håper arbeidsdagen din blir bra i morgen og at du ikke får vondt i kroppen :)

Silje på to hjul i svingen!

29.des.2010 kl.00:33

Du og Disney er så nusselige! I love you. :) Håper du får en bra dag på jobb i morgen, jeg skal tenke på deg og sende deg positiv energi som holder vondten borte ;)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits