Kjøttpølse!

Du vet sånne kjøttpølse folk, som står i sånne boder for å selge pølser inne på senterene nå føre jul..? Ja, vi har ei sånn ei på senteret, og hun er så jævlig frekk. Når du jobber i en butikk, så er det helt normal folkeskikk å smile til kunden som går forbi, hun der ser ut som den sureste asiateren jeg noen gang har kommet over (hun smiler faktisk til mannfolk da). Hun er sikkert dyktig når det kommer til kjøttpølsene, og har nok ganske god peiling på danske vin pølser og det som er, men hun har den rareste metoden for å komme i snakk med folk. Sånn som her om dagen når det sto en chubby kar utenfor boden hennes. Så sier hun "ja, du ser ut som har lyst på en pølse?" Djeeez, stakkars mann.


Like sløve i blikket begge to:P


Huff, vet du hva jeg klarte å gjøre i dag *sadface*. Jeg sto og ordna meg på badet, så lå Disney bak meg. Så tok jeg ett skritt bakover.. og *BOOOMKABAANG* så tråkket julekula hun på poten. Jeg fikk så vondt i hjerterota mi, og koste masse med hun, men så måtte jeg gå bare 5 min etterpå. Så skulle hun være alene en time før Marcus kom hjem, så du kan tro at hjerte mitt og tankene mine var på en annen plass i det jeg tok toget til Kongsberg.

 

Hvem trenger vell Jul i Tøyengata, når du har jul i Tollbugata?
Haha, God helg <3 Nå skal jeg avslutte kvelden med Solbærsirup :D

♥Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

2 kommentarer

Annki

17.des.2010 kl.23:50

Åå stakkars liden =( Forstår godt at du hadde vondt itte d!

Therese

18.des.2010 kl.19:16

Så søt du er :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits