SLITEN.no!

I dag er jeg så sliten, at jeg føler at ordet sliten, ikke er det riktige ordet. Jeg er jo 50% sykemeldt om dagen, så egentlig bør jeg jo klare meg fint, ettersom jeg faktisk får tid til å slappe av, men nei. I går morges så var jeg i skikkelig fin form. Så dro jeg på jobb fra 13 til 21, og jeg storkoste meg, var så mye å gjøre. De 3-4 siste timene begynte jeg virkelig å kjenne det i beina. Marcus kom og hentet meg klokken ni når jeg var ferdig. Og når jeg skulle ut av bilen igjen så hadde jeg så vondt at jeg nesten ikke klarte å gå. Og sånn fortsatte det til jeg klarte å sovne.. Kjente tårene trille i det jeg prøvde å sove, også klarer Disney (på under 2 kilo) og hoppe på magen min, og jeg fikk enda mer vondt!

 

Godt med en privat blogg sånn at jeg kan syte og klage så mye jeg vil :D Kjæresten min har ikke adressen til denne siden engang! Ja forresten.

Det er noe som virkelig skjer med deg når du er gravid. For etter jeg ble det, så har jeg faktisk blitt sjalu, og det ligner ikke meg.
Jeg har blitt sjalu på den tynne fine kroppen til søstra mi, og ikke minst på Marcus. Helt håpløse ting. Som at han liksom har sett på andre damer, men jeg vet at han egentlig ikke har gjort det, og hva så om han hadde gjort det? Det er jo sunt og ikke henge seg for mye oppi en person. Så jeg fortalte det her til mamma da, at jeg hadde blitt sjalu på Marcus, så sier hun "Hææ? Er du sjalu?? Næmmen.." Så begynte hun å le, men til gjengjeld har jeg likt det litt, bare sånn for å kjenne på hvordan den følelsen er.

 

I dag skal jeg ha litt selvpleie, såå nå har jeg tatt litt ansiktsmaske, siden jeg hadde fått prikk i panna! Vet du hva.. Jeg er ikke så fan av "billig kosmetikk". Altså Firstprice/sunsilk/define sjampo, u name it. Fordi det faktisk er skadelig for håret og hodebunn. Det samme er det jo med "hudpleie" produkter du får kjøpt i dagligvare etc. Så det er ikke ofte du ser meg i kosmetikk avdelingen på H&M, med mindre jeg kanskje skal ha en sminkepung etc.. MEN så kom dagen hvor jeg kom over denne ansiktsmaska:
Har ikke noe spesielt forhold til den, bortsett fra at jeg husker disse pakkene fra jeg var 14år gammel, men det jeg liker med de er at du får kjøpt de i posjonspakker!

Ble ikke dette ett herlig innlegg? Nå som jeg har skiftet blogg så føles det ut som jeg har en "TOPP skoledagbok" allover igjen. Hvor jeg klipper og limer inn kinobilletter, og annet skøy man har brukt ukelønna si på"

 

♥Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

5 kommentarer

Hilde

16.des.2010 kl.13:54

Haha, det skal ikke være greit! :) Sjalusi er en liten bitsj ;p Det er skikkelig leit å ha vondt i beina, og i hvertfall så vondt at du såvidt klarer å gå... :( uff, håper det er bedre nå i hvertfall!

Annki

16.des.2010 kl.16:53

Hihi måtte le litt for mg sjøl her, for du skrive d på ein så morsom måde =P

Men å ver sliden d e ikkje kjekt! Å eg vett alt å å både ver sliden å så vonde i beinå att eg neste ikkje kan gå, hadde d sånn i 1 år ca pga den dr dr dritta cøliakien -.-

Therese

16.des.2010 kl.18:44

Sjalusi er noe stress, men så vet jo at du kommer over det til slutt :) Håper du blir bedre snart! <3

Tina

16.des.2010 kl.23:58

Fine kroppen til søstra di ja? hahahha! morsom du... Du er gravid er ikke rart du hr blitt større! Men fortsatt snakker nesten alle på skolen om deg og hvor pen du er :D <3

Annki

17.des.2010 kl.12:50

Sv; Takk :)

Off d må ver plagsomt å ikkje få någe diagnose, jekk 1 år før eg fekk diagnosen å 2 år før eg begynte å komma tebage te normalen..

Først jekk eg te legen å tog blodprøve å då den slo ud fekk eg time på sygehuse der eg måtte svelga ein slange =/ Å då fekk eg påvist at eg hadde cøliaki..

Men eg vett ikkje koss d fungere om du har gluten intoleranse, men eg vett at du må holda dg vekke fra gluten for å bli bedre då :)

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits