Svangerskapsuke 21

Nå kommer det ett magebilde fra meg også. Den begynner å ta form nå for å si det sånn! På det bilde her, som jeg tok i sta, så er jeg akkurat halveis. Nå har jeg hvert gravid i 20 uker, og har 20 uker igjen. Tiden har gått fort, men det er vell tiden fremover, og på slutten av svangerskapet at alle føler at tiden går sagte.

I uken som var, så kjente jeg babyen sparke, da var jeg 19 uker + 3 dager på vei. Marcus kjente det også, når han holdt utenpå magen min. *stas*


Dette er hentet fra barnimagen.com:

 

Mors uke 21 og fosterets uke 19: De rytmiske små dunkene er babyen som hikker

Babyen veier nå ca 340g og er ca 25cm langt. Tennene har begynt å danne seg. Kanskje du har begynt å merke at den lille hikker, det er helt rytmiske dunk som god kan holde på en god stund før det går over, dette er noe de fortsetter med utenfor magen også. Den lille hånden har et fast grep om den skulle få tak i noe.

 

Beskriv "din uke" der hvor du er i svangerskapet

Fordi babyens bevegelser nå i stadig stigende grad kan kjennes utenifra kan det jo være ganske hyggelig å ta seg litt tid sammen enten som en ettermiddagshvil eller før man skal sove om kvelden hvor dere ligger og kjenner på magen. For makkerne blir det litt lettere å forholde seg til det at det faktisk er et nytt familiemedlem på vei.

 

Noen synger også litt for barna sine. Babyen kan jo høre det, men vel så viktig er den tilvenningen som skjer mellom dere alle tre. Har dere barn fra før av kan jo eldre søsken også tas med på dette innimellom, de også trenger jo å venne seg til at det kommer en ny liten person inn i familien. Det er ikke sikkert at de kjenner så lenge av gangen, men litt gjør nytten!

Ellers er det helt normalt å ikke kjenne liv daglig. Det går ennå inntil 6 uker før det er en regel. Dette har både med babyens lynne å gjøre og hvor stor plass det er i livmoren.

 

 

 

♥Leyla

Lilypie Pregnancy tickers

4 kommentarer

Hilde

16.des.2010 kl.13:32

Åh, så spennende! :)

Therese

16.des.2010 kl.18:43

Så gøy å se magebilder! :) Man ser jo helt klart at du er gravid nå. Så koselig! :D

Tina

16.des.2010 kl.18:52

sååååååå fin mage da <3

June

23.des.2010 kl.07:57

Så fiiin du er :D <3

Skriv en ny kommentar

itype

itype

24, Drammen

Mitt navn er Leyla. Jeg er bosatt på Åssiden i Drammen, som også er min hjemby. 30 April 2011 kom prinsessa mi til verden, som har fått navnet Natalie Jeanne ♥

Kategorier

Arkiv

hits